«Канікули з книгою»

 

  Цікаво й корисно, якщо зимові  канікули  проходять  у дружбі з книгою та бібліотекою. Поринути в чудовий, захоплюючий  світ улюблених казок, пригод запропонували учням 1-А та 1-Б класів  ліцею №33  працівники бібліотеки-філії  № 13 для дітей. 


Школярикам  було підготовлено насичену та різноманітну  програму. Під час екскурсії  діти познайомились з книжковим  фондом читальної зали та  абонементу.

  

   В читальній залі маленьких гостей чекала яскрава  книжкова виставка «Морозні візерунки» та виставка малюнків  юних талантів  Полтавської  дитячої художньої школи «Зимові передзвони».

 Сподобався дітям  бібліостолик до різдвяних свят «Світ колядок і щедрівок», на якому поруч з книжками  експонувався різдвяний вертеп, зроблений бібліотекарем  К.  Шкурбою  та користувачами.

 

   Маленькі читайлики  познайомились з історією виникнення книги, правилами поведінки в бібліотеці та як поводитися з книжкою, переглянули мультфільм «Перший раз  у бібліотеці». Дітлахи активно приймали участь у вікторинах,  іграх, веселих руханках; поринули в цікавий світ журналів «Смайлик», «Чарівна принцеса», «Яблунька» та переглянули сторінки дитячих енциклопедій. Усміхнені обличчя дітей та їх слова вдячності свідчать про те, що їм дуже сподобалась цікава, пізнавальна екскурсія.


Сподіваємось, що в маленьких серцях залишиться слід про цінність книги і юні гості бібліотеки  стануть нашими постійними користувачами.

 

Коментарі