Дегустація книг Ніни Фіалко

Відеоперегляд

Багата Україна на сучасних майстрів слова. Серед таких майстрів є Ніна Фіалко. 

    Народилася Ніна Іванівна Фіалко  10 вересня 1943 року в с.Косенівка Уманського району Черкаської області в родині сільських інтелігентів. Дитинство було важке, оскільки початок пізнання цього світу припало для Ніни Іванівни на страшні воєнні роки. Але життя продовжувалось і вона закінчила семирічну школу  і почала навчатися в Уманській бухгалтерській школі. Після закінчення — вступила до технікуму харчової промисловості (м. Київ). Згодом відділ хлібопекарного та кондитерського виробництва перенесли до Кам'янця-Подільського, тож спеціальність техніка-технолога здобула у Кам'янець-Подільському технікумі харчової промисловості. Після закінчення — направили на роботу в м.Тернопіль, де й працювала 35 років.

У Тернопільському управлінні громадського харчування займала керівні посади середньої ланки. Роботу свою любила і завжди до вирішення виробничих проблем підходила творчо.

Своєю літературною діяльністю почала займатися після виходу на заслужений відпочинок. Довгою виявилася дорога до читача. Завдяки наполегливій праці автор знайшов вдячного читача, який схвальними відгуками віддячив Ніні Іванівні за її літературне надбання. Бібліотека-філіал №13 запрошує своїх користувачів до відеоперегляду «Дегустація книг Ніни Фіалко», де кожен може ознайомитись та переглянути її книги.

   

Коментарі