Розмова про маму


         За доброю традицією для жителів мікрорайону  Половки   «Команда «Смайл» підготувала разом з бібліотекарями святковий концерт «Розмова про маму», який відбувся 10 березня 2019 року в бібліотеці-філіалі  № 13 для дітей та був присвячений мамам та бабусям.
 Для гостей були представлені книжкова виставка «Яка святиня – мамина любов» та виставка малюнків «Ніжні акварелі  весни», яку намалювали    учасники команди 
Присутнім була представлена цікава святкова програма , яку діти під керівництвом студентки Музичного училища імені М. Лисенка  - волонтера  Поліни  Карпінської готували на репетиціях в кімнаті дитячої творчості «Веселка». Вона була  ведучою та сценаристом  (до речі, вона  донька відомого талановитого полтавського подружжя, виконавців чудових пісень). Маленькі учасники співали пісні, декламували віршики, танцювали.

 Продовжили концерт старші учасники "Команди «Смайл»"- віршами, піснями, танцями (Анна Плахова) та цікавою сценкою «Про бабусю». Сподобався виступ Сергія Єлізарова (учень 32 школи-гімназії,  8- ІТ кл.) , він виконував пісні,присвячені мамі та бабусі та декламував казку Л. Українки «Ох» .
 
Для присутніх  Поліною  Карпінською  була проведена вікторина  «Прислівя та приказки про маму». Найкращі учасники команди були нагороджені грамотами та призами (спонсори сімя Карпінських), а бібліотеці був подарований  шостий випуск журналу «Кошки-мишки». Присутні глядачі висловили слова вдячності Поліні Карпінській,  діткам та колективу бібліотеки за чудові години, проведені разом.


 

Коментарі