Будем з книгою дружити


     
   
Чи можна уявити своє життя без книги? Звісно ні. Бібліотека – це справжнє книжкове місто, а його мешканці  – звичайні книги. Тихо в бібліотеці стоять книжки, мовчать. Але тільки  завітаєш до бібліотеки і візьмеш книжку до рук, розгорнеш її першу сторінку – і вона тихенько поведе у незнайомий, цікавий, дивовижний, чудовий світ, познайомить з прекрасними людьми, відповість на безліч запитань.


      Тому  у  Всеукраїнський  тижнь дитячого  читання ,25 березня, до бібліотеки - філії №13  для дітей  завітали юні  гості 5 –х класів  КЗ «ПСЗОШ №40». Бібліотекар Людмила  Артюх  розповіла дітям про такі поняття як «бібліотека», «бібліотекар» та «читач», продемонструвала правила поведінки з книгами. Учнів   чекала пізнавальна екскурсія  бібліотекою  та знайомство з її відділами, зонами, а головне, з цікавою, захоплюючою, різноманітною сучасною  літературою для підлітків, яка торкається важливих питань цього складного періоду. Також діти мали можливість  переглянути  цікаві періодичні виданння абонементу 5-9 класів. А пройшовши «бібліотечний лабіринт» книгосховища абонементу, хлопчики та дівчатка з’ясували, як багато інформації  у бібліотеці.

     Учні покидали книгозбірню з приємними враженнями та купою веселих емоцій, а ще запросили бібліотекарів в гості до своєї рідної школи.

 

Коментарі