Публікації

Показано дописи з червень, 2014

Наш Основний закон - Конституція

Зображення
Наш Основний закон  - Конституція!!!!!!! 28 червня 2014 року Україна відзначатиме   День Конституції . Бібліотека філія № 13 для дітей   розробила   та   представила для своїх відвідувачів експозицію статтей    Конституції України. З цікавістю    користувачі     переглядають   свої права та обов ’ язки    Основного закону громадянина України, та    фотографуються   біля    експозиції .  

" Зустріч колег та гостей у щасливій бібліотеці № 13"

Зображення
" Зустріч колег та гостей у щасливій бібліотеці № 13"    1 8 червня в м.Полтав і    в Обласній бібліотеці для дітей ім.. П. Мирного проходив   Південно-український міжрегіональний ярмарок    бібліотечних інновацій «Бібліокреатив -2014».     В.о. директора  Полт.обл.бібліотеки для дітей ім.П.Мирного   Лариса   Митрофанова   19 червня   завітала до бібліотеки –філіалу № 13 для   дітей   з колегами з Херсонської та Миколаївської   областей.     Приємною несподіванкою для колективу була зустріч з Ларисою Нікіфоренко – начальником Управління   бібліотек, читання та регіональної політики   Мінкультури України, та   Гордієнко Аллою- генеральним   директором     Національної бібліотеки України для   дітей , а також Поперечною Лідією –головним   редактором журналу «Шкільний бібліотечний інформаційний центр» . На цей час в бібліотеці були присутні діти з літнього табору « Світанок»   школи-гімназії № 32. Бібліотекарі   Опришко Світлана та     Коваленко Інна   підготува

Літературні мандри під час канікул в дитячій бібліотеці

Зображення
В бібліотеці філії № 13 для   дітей   5 червня   2014р. відбулася літературна мандрівка   « Подорож   на острів   Почитайликів»   .Вона була проведена з учнями   1-4 кл. школи № 30 з пришкільного табору « Веселка»   .Разом з бібліотекарем Опришко Світланою діти мандрували казковим лабіринтом   ,брали участь в літературних   вікторинах ,конкурсах . За вірні відповіді читачі отримали призи. А наприкінці заходу   хлопчики та дівчатка   з цікавістю переглянули дитячі журнали.    

Подорож « Дитинство – це гомін веселий усюди»

Зображення
4 червня 2014 р.   в бібліотеці   до Дня захисту дітей   відбулася подорож   « Дитинство – це гомін веселий усюди»      . На    цей захід завітали   діти ,які зараз   відпочивають   в пришкільному таборі   « Світанок» школи № 32 – учні 1-4 кл., разом зі своїми вожатими та вчителями . Зав . бібліотекою   Моргун Тетяна   розповіла   дітям   про   виникнення свята – Дня   захисту дітей , нагадала   про права ,які мають діти . А потім були розваги :   жарти ,загадки, ігри   на увагу   та спритність . Адже кожен дорослий приходить у своє теперішнє життя   з   Маленької Країни . Вона зветься   Дитинство. А   дитинство не можна уявити без гри   та веселощів.    

Літо у бібліотеці № 13 краще ніж на дискотеці

Зображення
                                  Бібліотека   -   Діти  -    Літо !!!!!!!!!!