Публікації

Показано дописи з січень, 2014

Режим роботи бібліотеки № 13

Бібліотека філіал №13 та у її складі безкоштовний Інтернет-центр запрошує Вас відвідати  наш заклад  із ціллю  розвитку та удосконалення особистості Бібліотека філіал №13 надає послуги  у використанні різного роду  бібліотечних ресурсів та безкоштовного  використання Інтернет –ресурсів , а також  роздрук  інформації  . за адресою :  провулок    Хорольський 3 Графік роботи бібліотеки№13 :             Графік роботи    Інтернет-центру : Понеділок з 9-00 до 17-00                         Понеділок з 9- 15 до 17- 3 0 Вівторок    з 9-00 до 17-00                         Вівторок    з 9- 15 до 17- 30 Середа       з 9-00 до 17-00                         Середа       з 9- 15 до 17- 30 Четверг      з 9-00 до 17-00                         Четверг      з 9- 15 до 17- 30 П ’ ятниця   з 9-00 до 17-0 0                         П ’ ятниця-вихідний Субота - вихідний                                     Субота-вихідний Неділя         з 9-00 до

200-річчя Т.Г.Шевченка

Зображення
         22 с ічня   в бібліотеці філії №13 для дітей   відбулося відкриття Шевченківського читання   «Іду   з дитинства до Тараса». Як   дорослим так і маленьким читачам були представлені : -книжкова   виставка « Нас у віках єднає геній Кобзаря». -експозиція «Вічна книга великого   українця». -мультимедійний перегляд фільмів та мультфільмів присв ’ ячений творчості великого письменника.       На   відкритті був присутній сучасний   полтавський письменник Володимир Мирний,який провів бесіду з користувачами.       Завідувачка бібліотекою Тетяна Моргун ознайомила присутніх з логотипом до 200-річчя   Т.Г.Шевченка та представила експозицію .Маленькі користувачі подарували бібліотеці свої малюнки по творах Т.Г.Шевченка, які будуть знаходитися в куточку «Творчість юних»  

Подорож « Школа пішохода»

Зображення
15 с і чня 2014 в б ібліотеці філії № 13 для дітей відбулася   Подорож « Школа пішохода»   для учнів ГДД 1-го-Б,та В   класів ,гімназії № 32 .Захід проходив в   Інтернет-центрі з використанням віртуальної гри «Навчаємось дорожн ім правила м   разом» та переглядом повчального    мультфільму « Уроки тітоньки Сови.Азбука безпеки на дорозі».   Після подорожі у пізнавальний віртуальний світ   діти відповідали на питання вікторини по правилам дорожнього руху.    На закінчення був проведений перегляд літератури   «Червоний ,жовтий, зелений».     Подорож була цікава,всім сподобалась. Вихователь Кулініч Л.М та батьки подякували   за захід   і   співпрацю   та залишили свої враження   оформивши їх у книзі відгуків.