Спогади про літо


На календарі вже осінь, а це означає, що школярі повернулись до навчання. Вересень – це місяць, коли ми можемо підсумувати пройдений сезон, подякувати  користувачам за радісні миттєвості спілкування. Корисно, цікаво і весело  проводили  час та відпочивали діти в дні літніх канікул у бібліотеці – філії № 13 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ. Відпочинок в бібліотеці з друзями – це спільне читання цікавих книг, перегляди мультиків, малювання, гра в шахи у  гуртку «Цікаві шахи», користування Інтернет мережею та  Wi-Fi. На канікулах  маленькі читачі  знайомилися з книжковими виставками, переглядами літератури на різноманітні теми, відгадували загадки, грали в ігри, подорожували разом з казковими героями.

Протягом всього літа  постійними відвідувачами бібліотеки були учасники творчого гуртка «VIKTORY». Діти та молодь  приймали участь у  бібліотечних заходах, співали українські пісні, декламували вірші, репетирували уривки з оповідань українських письменників.

  На згадку про літні канікули в бібліотеці  працівники провели  для дітей годину спілкування «Спогади про літо», голосне читання «Моя улюблена книжка», під час  яких користувачі  ділились своїми спогадами, розповідали,  як весело та  цікаво провели літо.

Канікули закінчилися, але дружба з книгою і бібліотекою  – ніколи!

Коментарі