День молоді

 

День молоді -  це свято, присвячене тим, від кого залежить майбутнє нашої країни. Це свято юних, веселих, активних людей, перед якими відкриті всі дороги. А ще – це  гарна нагода привітати юнаків і дівчат, а також всіх, хто молодий душею. Цього прекрасного літнього дня бібліотека – філія № 13 Центральної бібліотеки  Полтавської МТГ провела для відвідувачів молодіжний калейдоскоп «Відкриті серця».

Активно, весело пройшли конкурси, вікторини «А що б ти зробив?», «Вгадай книгу». Бібліотекарі запропонували цікаву бесіду про історію та особливості відзначення Дня молоді у різних країнах, окреслили проблеми і виклики, що сьогодні стоять перед українською молоддю. Всі присутні на заході переглянули відео «Молодь, яка дає надію». Завершився захід поетично – музичною частиною, яку підготували учасники гуртків «VIKTORY», «Цікаві шахи» та активні користувачі бібліотеки.

Ми вітаємо сміливу, творчу, завзяту молодь із цим чудовим святом та щиро бажаємо миру, омріяних злетів, радості, успіхів в отриманні освіти та втіленні сміливих планів та справ!



Коментарі