Прапор моєї держави


Щороку, 23 серпня, ми відзначаємо День Державного прапора. Український прапор – це справжній символ незламності країни, національної єдності, честі та гідності! В усьому світі синьо – жовтий колір нашого стяга  уособлює сміливість, незалежність, демократичні цінності. Це колір нашої Перемоги!


З метою гідного відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності працівники бібліотеки – філії № 13 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ для користувачів провели патріотичний серпантин  «Квітуй у серці, моя Україна!», цікаву вікторину «Прапор моєї держави». Учасники заходу познайомились з історією створення  українського прапора, що означають його кольори; переглянули  фрагменти відеороликів і послухали пісні про нашу Батьківщину. До уваги користувачів оформлено тематичні виставки «Символ віри і надії», «З жита,з волошок наш прапор ясний», виставку – експозицію  «Квітуй у серці, моя Україна»



Від щирого серця вітаємо всіх з Днем Державного Прапора! Бажаємо, щоб стяг країни вільно розвивався та дарував добру надію українцям на щасливе життя.

 

Коментарі