Книжковий дім – відкритий всім


Бібліотека – філія № 13 Полтавської МТГ впродовж літніх канікул підготувала багато цікавих ідей для змістовного дозвілля дітей у рамках проекту «Літні канікули з книгою». У бібліотеці діють творчі простори, пізнавально – ігрові майданчики, відеокінозал. Відвідувачі можуть взяти участь у вікторинах та конкурсах, стати учасниками творчих майстер – класів та цікавих зустрічей. 

На екскурсію «Книжковий дім – відкритий всім» завітали вихованці  літнього  денного табору приватної школи «Вітрила Надії». Дітлахи дізнались багато цікавого про бібліотеку. 




Книгозбірня зустріла користувачів розмаїттям цікавих книжкових виставок, переглядів літератури, у зоні відпочинку дітлахи мали змогу малювати, збирати пазли, читати книги та журнали. 




Діти чудово провели свій час в бібліотеці – в ігровій формі отримали  інформацію  про  бібліотеку, ознайомились з читальною залою та абонементом для 1-4 класів, їхній увазі були запропоновані дитячі пізнавальні книжечки про природу, тварин, твори сучасних українських письменників, представлених у перегляді літератури «Читання – це сила, це клас, воно об’єднує нас!».

Коментарі