ЗЕЛЕНЕ ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ:дитячий погляд

 

Запрошуємо  долучитись до Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «ЗЕЛЕНЕ ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ: дитячий погляд» (далі Конкурс), організатори Національна бібліотека України для дітей, Програма ООН з навколишнього середовища (United Nations Environment Programme, UNEP) та Програма підтримки ОБСЄ для України (OSCE SPU) за участі представників Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування, Державної екологічної інспекції України, Української асоціації працівників бібліотек для дітей, громадської організації «ІНПОЛІТ» та БО «Благодійний фонд розвитку Національної бібліотеки України для дітей».

Основні завдання Конкурсу: здійснення екологічного просвітництва; виховання любові до природи, прагнення її відновлювати, берегти і примножувати; залучення дітей до екологічної діяльності з відновлення екосистеми України після війни; розвиток нестандартного дитячого мислення і навичок візуалізації.

У Конкурсі беруть участь діти до 18 років. Учасники Конкурсу кожної вікової категорії готують малюнок формату А3 із назвою за обраним тематичним напрямом, виконані будь-якими художніми засобами і техніками, який за змістом і жанром відповідає темі.

Конкурсні малюнки до 15 вересня надсилаються учасниками до Національної бібліотеки України для дітей (03190, м. Київ, вул. Януша Корчака, 60) з коротким повідомленням: ПІБ автора у називному відмінку, повна дата народження, домашня адреса (поштова), контактний телефон для зв’язку (у т. ч. батьків чи керівників).

Усі учасники Конкурсу отримають електронний сертифікат. Малюнки переможців презентуватимуться на виставці у Національній бібліотеці України для дітей. За результатами Конкурсу буде підготовлено альбом творчих робіт, до якого увійдуть 100 кращих малюнків


Коментарі