«Дарую цікаве!»

 


Благодійну ініціативу «Дарую цікаве!» Подаруй цікаву книгу бібліотеці, щоб інші могли насолодитися її читанням!» організувала Центральна бібліотека Полтавської міської територіальної громади. Бібліотека – філія № 13 для дітей запропонувала своїм користувачам прийняти участь у благодійній акції. Всі мали змогу побачити рекламу цієї ініціативі на плакаті, який ми розмістили у бібліотеці, а на подаровані книжечки були приклеєні спеціальні наліпки, на яких треба написати своє ім’я, дату дарування або побажання для майбутніх читачів. Наші найактивніші читачі відразу відгукнулися та подарували бібліотеці книжечки. Це сім’я Іваницьких, мама Тетяна Анатоліївна, яка приділяє дуже багато уваги до читання своїх дітей, учнів гімназії № 31, Ірині (9 кл) та Миколі (5 кл).

 Ірина та Микола приймають активну участь в житті бібліотеці – малюють, читають вірші, відвідують масові заходи. Ірина Іваницька була переможницею літнього читання «Найкращий  читач літа – 2021», приймала участь  в міському етапі обласного конкурсу «Найкращий читач Полтавщини – 2021» від нашої бібліотеки, прийняла участь у літературному  марафоні «Думками Лесі Українки», що проходив в рамках проекту «Сила мови». Вона  декламувала вірш Лесі Українки «CONTRA SPEM SPERO!». Микола Іваницький приймав участь у цікавому конкурсі «Лідер читання», який проходить кожного року серед молоді  в бібліотеках України. Вони дуже багато читають, та з задоволенням дарують свої нові книжечки для користувачів нашої  бібліотек


Є у нас маленький читач Крицький Святослав, записаний до бібліотеці з маленького віку. Бібліотекарі підбирали для малечі самі яскраві, з кольоровими малюнками книжечки з очима та пазлами. Вдячна мама, Ірина Воробйова,  яка теж була нашою читачкою з дитинства,  подарувала нам багато нових книжок.

На книжкових полицях бібліотеки рівненькими рядочками вишикувалися новенькі яскраві, привабливі, цікаві книжечки для юних читачів. Вони чекають: шукачів пригод та любителів таємниць, спраглих до нових відкриттів мрійників і фантазерів.

Запрошуємо усіх небайдужих полтавчан поділитися книгами з нашими читачами! Всі люблять подарунки! Приходьте в бібліотеку, даруйте книжки та насолоджуйтесь читанням!



Коментарі