Українці – нація героїв

23 травня в Україні відзначають День Героїв,  присвячений тим, чия сила духу, честь, доблесть стали прикладом прояву найвищих моральних людських якостей та відповідальності перед Батьківщиною, які заслужено звуться Героями.  

Співробітники бібліотеки – філії №13 разом з завідувачем сектору соціокультурної діяльності Центральної бібліотеки ПМТГ Олексієм Орлом провели для учнів 7 – 8 класів ПСШ № 40 інтерактивну годину «Мій Герой» .

Захід супроводжувався презентацією «День Героїв» про земляків - Героїв України, які  присвятили своє життя боротьбі за свободу та
незалежність нашої держави.


На завершення  бібліотекарі  запропонували  всім присутнім  огляд  літератури, представленої на книжковій виставці «Українці – нація героїв». Діти  познайомилися з книжками про героїв різних епох, яких поєднувало одне – велика любов до Батьківщини та здатність до її захисту.

День героїв — це не просто свято, це день пам’яті та гордості за тих, хто став на захист України. Це привід згадати про те, якою ціною було отримано нашу свободу, та навчити молодше покоління цінувати та шанувати героїчне минуле своєї країни.


Коментарі