«Корисні копалини рідного краю»

 

Багата природа рідного краю, неповторна її краса. Щоб по-справжньому любити свій край, його слід добре знати. З метою максимального розкриття книжкового фонду по краєзнавству в бібліотеці – філії №13  для учнів 4-В класу ліцею «Європейський» № 32 пройшла цікава бесіда  «Корисні копалини рідного краю». Діти узнали багато інформації про  різноманітні родовища  корисних копалин Полтавської області. Активну участь  юні відвідувачі  прийняли в  грі «Так чи ні».


Книги, які були представлені  на перегляді літератури «Корисні копалини Полтавщини»  не тільки допомогли учням познайомитись  з інформацією про родовища  нашого краю, але й зрозуміти, що до природних скарбів треба ставитись бережливо. 





   В читальній залі  для користувачів  співробітники  бібліотеки  представили перегляд журналів «Дитячі журнали, цікаві  й барвисті, про все вам розкажуть  потрібне й корисне». Бібліотекар Л.Панфілова провела для учнів бібліотечний урок по періодичним виданням  «Журнальні цікавинки». В теплій, дружній атмосфері  діти з задоволенням  переглядали  журнали  та подарували бібліотеці   поробки, зроблені  своїми руками – яскраві соняшники. 




Коментарі