Бібліотека об’єднує молодь

 

Молодість

Ах, молодість! Яка вона багата

На почуття, політ і відкриття.

Вона легка, відважна і крилата

І перед нею ще усе життя!

Душа її — буяння первоцвіту.

Весняна повінь — щирі почуття.

Вона у мріях вже летить по світу.

І перед нею ще усе життя!

Вона уся в передчутті кохання,

Нема ні зради, ані каяття…

У ній лиш зародилося світання.

І перед нею ще усе життя!

Ах, молодість! Краса і велич, сила!

Великих звершень в ній передчуття.

У неї пісня запальна і крила.

І перед нею ще усе життя!

Молодість - це не просто певний період у житті людини, а ще й особливий стан душі. Тому День молоді вважається святом творчості, енергії, пізнання та реалізації найсміливіших задумів. Свято Дня молоді в нашій державі було запроваджено ще у далекому 1994 році за ініціативою молодіжних об'єднань і організацій України.

У цьому році  Україна відзначає це свято разом із усім світом - 12 серпня. Метою цього свята є нагадування про роль молодих людей у розвитку та вирішенні різних повсякденних завдань.

У цей день багато молодих людей  віддають перевагу святкуванню в товаристві своїх друзів.  Чудово провести час можна, наприклад, на природі, адже літній день так і спонукає зібратися веселою компанією на свіжому повітрі.

Традиційно молодь вітають з їх святом цікавими концертними програмами, спортивними змаганнями, а також можливістю відвідати різні заклади культури, які дарують молоді позитивні враження та спогади на все життя.



Дитяча бібліотека-філія №13 приєдналася до Дня молоді і радо зустріла своїх користувачів з оглядом літератури «Бібліотека об’єднує молодь». Всі бажаючі мали змогу переглянути та обрати для себе цікаві книжечки про улюблені подорожі, пригоди, детективні історії та літературу яка розповідає про кохання. 

Бажаємо нашій молоді креативності, впевненості та наполегливості в житті, яку можна черпати зі сторінок цікавих книжок та журналів.  



Коментарі