Сторінками цікавих книжок

 Інформаційна сторінка

  Видання, які ми пропонуємо вам для читання, розповідають про надзвичайні пригоди головних героїв, кумедні обставини та винахідливість персонажів, яка допомагає їм долати перешкоди та гуртує навколо цікавих подій. А ще герої навчать вас бути добрими, співчувати, долати труднощі, допомагати один одному. Отож, вирушаймо разом у світ фантастичних пригод. Цікавого вам знайомства з цими книгами і натхненного читання!

           Дерманський С. "Король буків, або таємниця смарагдової книги".

  Якщо ви полюбляєте загадки і таємниці – ця книга для вас. Часто доводиться докладати неймовірних зусиль, щоб розгадати таємницю, та й то не завжди. Втім, якщо за справу беруться справжні друзі, їм до снаги здолати хоч які перепони. Героєві цієї книжки, малому буці Гаврикові, також пощастило з друзями: в найскрутнішу хвилину він може покластися на симпатичну драконицю Джульєту, мудрого лепрехуна Шмигуна, передбачливого пугача Понтія та дрібненького горобчика Петяку. А хто вони такі, оті буки та лепрехуни? Швидше починайте читати – тоді знатимете.


                            Винничук Ю. П. "Мандрівний будиночок".

  Вам відомо, що будинки вміють ходити? Вони не тільки ходять, ай мандрують. У цій книзі ви познайомитесь з таким будиночком, з привидами, які в ньому оселяться. Дізнаєтесь, яким чином будиночок звільнився від привидів.


         Дяченки М. та С.  "Приголомшливі пригоди просто поруч".

  Якщо ви полюбляєте цікаві неймовірні історії – ця книга для вас! З книги ви дізнаєтесь про те, як конячка на зебру перетворилась, про корову, що дає пальне, про відчайдушну червону жабу, про зірку  фламінго із черева крокодила та зеленого зайця, закоханого у капусту, та ще багато чого чудернацького чекає на вас.

  
                               Ткачук Г. "Білка Квасоля та Опівнічний Пожирака".   

   У стародавньому Києві на Подолі жила собі дівчинка на ім’я Квасоля. У ті часи багато хто з киян умів перетворюватися на тварин чи птахів. Квасоля була білкулакою, бо перекидалася на білку. Якось у Києві з’явився таємничий невловимий злодій – Опівнічний Пожирака. Квасолин тато – відьмак Буряк, вирішив знайти спосіб відлякати ненажеру. Небезпечними й химерними околицями Києва Квасоля разом із бузиновим чоловічком Патикославом вирушають на пошуки інгредієнтів для чарівного зілля Буряка.

                  Вдовиченко Г. "Сова, яка хотіла стати жайворонком".

  У книзі йдеться про двох пташок та їхні звички – спати довго й прокидатися рано. Кожна з них веде свій спосіб життя, часом навіть не усвідомлюючи його переваги. Як досягнути порозуміння, коли «Сові – совине, а Жайворонку – жайворонкове»? Чи різні стилі життя – загроза дружбі? А що буде, коли одного дня сови почнуть полювати вранці, а жайворонки – співати вночі?  

 Читайте і дізнавайтесь!

Коментарі