Нові знайомства з Книжкозавром



    Третій  тиждень  у бібліотеці –філії  №13 для дітей   продовжується  Ігровий практикум «Як приборкати Книжкозавра» фундації Дарини Жолдак. Цього разу  до нас у бібліотеку завітали  читачі нашої  бібліотеки  та    середня  група гуртка « Команда» Смайл». Бібліотекарі  ознайомили  дітей із завданнями , роздали допоміжні матеріали та  провели з учнями веселі розваги. Весело і охоче школярі  упоралися із «Паліндромами» (словами-раками), розв’язали «Приклади без чисел», розфарбували клітинки із вказаними літерами, розшифрувавши малюнок.
З великим задоволенням познайомилися із скоромовками Сашка Дерманського , які читали учні, стоячи на одній нозі. Від душі посміялися над "страшними" і "веселими" оголошеннями "Продай жирафа", які складали самостійно.  Не менш цікавим було завдання знайти у словах назви чисел та вирахувати  їх суму.
Ми всі дуже вдячні за такі цікаві і незвичайні  вправи, які і надалі будемо використовувати в  своїй роботі з дітьми в нашій бібліотеці.  Діти  добре знають, що бібліотека завжди рада прийняти їх. Це те місце, де вони можуть весело провести свій час після уроків та під час  канікул.


Коментарі