Волонтерський загін діє в бібліотеці



 Активні користувачі та батьки читачів нашої бібліотеки згуртувалися у волонтерський загін. Вони ввесь час безкорисливо допомагають нашій бібліотеці: приймають участь у заходах, акціях, дарують книги.
Мама Степашко Олександра, учня 5-Е класу  гімназії №32, Ковальова Н.О.,  є волонтером  «Полтавського батальйону небайдужих»,  а син – активний користувач нашої бібліотеки.  Вони дарують  бібліотеці гарні, нові книжки та допомагають у проведенні заходів.
     26 листопада в кімнаті дитячої творчості «Веселка» було проведене заняття «Вчимось дружити!» Це заняття підготували та провели у вигляді квесту мами наших користувачів.   Довгополова А. на занятті запропонувала дітям знайти скарб за допомогою карти кімнати, яку мами заздалегідь виготовили своїми руками. 











Цю карту, що була у вигляді пазлів, потрібно було скласти, виконавши певні завдання, які отримав кожен учасник гри-квесту у листі. Коли всі завдання були виконані, учні відкрили «скарб»: цуценята, зроблені з повітряних кульок. Школярі намалювали кожному цуценяті оченята, носик і ротик, дали їм імена: написали їх на нашийнику і отримали цих цуценят собі в подарунок. Таке ж цуценятко, з імям Дружок було подароване й бібліотеці, адже наступний рік буде Роком Собаки!
   


Метою цього заняття було бажання об’єднати дітей, навчити правильно контактувати одне з одним, дати можливість відчути, що разом можна зробити більше і це буде цікаво і приємно. І ця мета була успішно досягнута! Чекаємо нових зустрічей! Волонтерський загін діє!!!!

Коментарі