Казка «Кицин дім» запрошує друзів. «Команда «Смайл» вітає з новим навчальним роком



    Новий навчальний рік в бібліотеці розпочався з заходу, який підготували члени гуртка «Команда «Смайл». 3 вересня батьки учасників, бабусі та й просто жителі мікрорайону зібрались на зустріч «Казка «Кицин дім» запрошує друзів. «Команда «Смайл» вітає з новим навчальним роком».
     На протязі літніх канікул проводились репетиції в бібліотеці. Гурток відвідують також і діти з особливими потребами. 

                                 
 Діти показали присутнім театралізовану казку за пєсою  С. Маршака «Кицин дім». Після пєси маленькими подарунками привітали Пушкарь Анну та Лукашенко Маргариту, бо в цьому навчальному році вони стали першокласницями. 
           

 


 














              
                        Були нагороджені грамотами та призами найактивніші учасники «Команди «Смайл» в кожній віковій групі: молодшій, середній та старшій. Наступною була вікторина для глядачів за постановкою казки «Кицин дім». До заходу на репетиціях діти намалювали малюнки і біля цієї виставки виконали пісню «Дети любят рисовать». А завершилася зустріч піснями «В гостях у сказки» та «Дружба».   

   


      З початком нового навчального року ми вітаємо всіх учасників «Команди «Смайл». А Поліну Карпінську вітаємо з вступом до музичного училища ім. М. Лисенка, але свою улюблену справу вона не залишила і буде й надалі вести гурток.  
Подальших тобі успіхів улюблена «Командо «Смайл»!

Коментарі