Місце зустрічі – бібліотека



                                        
          27 вересня 2017 року першими до дитячої бібліотеки завітали дошкільнята з ПДНЗ №80 «Червона гвоздика» (завідувачка Панченко Л.О.), веселі вихованці старших груп «Берізка», «Калинка» та «Барвінок». Колектив бібліотеки завжди радий приймати в себе діток з цього чудового садочка, і вдвічі приємніше коли приходять друзі в день відчинених дверей «Місце зустрічі – бібліотека», що приурочений до Всеукраїнського дня бібліотек.

      В дружній, теплій атмосфері читальної зали лунали привітання бібліотекарям від малечі. Діти розповідали віршики, співали пісні про книгу, читачів, бібліотеку. Нам були подаровані книги та поробки, зроблені руками дошкільнят. Завідувачка бібліотеки Моргун Тетяна провела пізнавально-оглядову екскурсію «Чарівним книжковим царством» та ознайомила дітлахів з правилами користування книгою та бібліотекою і презентувала  книжкову виставку «Бібліоняня». 
 
 










   В цей день для відвідувачів працювало «Літературне кафе», заворожували книжкові виставки «Бібліоняня», «Рідне місто моє», «Я дитина. Ми – родина. Дім наш – рідна Україна!», «Історія нашої бібліотеки». До речі, цього року нашій бібліотеці виповнилося 45 років!
 
 


















 
      



     

     Дуже приємно в свята отримувати подарунки, привітання. Цього дня до нас завітала Сіренко Є.В. – колишній бібліотекар, пенсіонер, користувач нашої бібліотеки, яка останнім часом подарувала нам понад 100 книг та опішнянські керамічні вироби.





       В святковий день приємно не тільки отримувати подарунки, але й самим дарувати та нагороджувати переможців. Багато діток, наших користувачів, прийняло участь в Програмі літнього читання «Книжкова естафета сонячного літа», а переможцем став учень 32 гімназії 7-Ф класу Соляник Павло.
         З привітаннями від гуртка «Команда «Смайл» завітала учениця 40 спецшколи 5-А класу Бровко Ангеліна та подарувала яскраву поробку, виконану гуртківцями в техніці орігамі.
       
              З святом тебе, бібліотеко, яка працює для громади вже 45 років! 


                                        З професійним святом, колеги!


              



Коментарі