Природа чекає друга


      24 квітня до бібліотеки завітали наші постійні користувачі - першокласники з групи продовженого дня 32 школи-гімназії, вчитель Кулініч Л.М.
      Зав. бібліотекою Моргун Т. розповіла дітям про бібліотечну акцію "Прикрась подвір'я бібліотеки" та провела з ними екологічну хвилинку "Природа чекає друга". Маленькі читачі ознайомилися з деревами, які ростуть поруч з бібліотекою, дізналися про те, що каштанам та березам вже понад 40 років, що треба більше приділяти уваги зеленим насадженням, не смітити, а цінувати зелену красу, берегти та примножувати природні багатства.
 












     









     



 Бібліотекар Опришко С. провела з першокласниками цікаву вікторину "З якого дерева листочок?" та перегляд літератури"Казка + Природа = читаю з насолодою!" та зачитала віршики українських письменників про березу і каштан, позагадувала загадки про дерева. Сподобалась учням і книжкова виставка "Шукайте лікаря в природі", з якою ознайомила дітей бібліотекар Коваленко І.

 









      До 30-річчя Чорнобильської трагедії наша бібліотека презентувала читачам книжкову виставку-експозицію "Чорнобиль - вічний біль України". З цікавістю діти слухали розповідь бібліотекаря Артюх Л. про героїв-ліквідаторів аварії та вплив радіації на навколишнє середовище. Першокласники переглянули документальний фільм "Екологічні проблеми Землі".
  







 
 



  



 

 



 

   Діти підтримали акцію "Прикрась подвір'я бібліотеки": разом з бібліотекарями та вчителем висаджували квіти, робили поробки та обіцяли підтримувати чистоту навколишнього середовища.
    Далі буде...
    Акція продовжується!

Коментарі