Дитячі журнали на карнавал завітали…



  «Яскраві, різноманітні, на будь-який смак, цікаві за змістом, захоплюючі при знайомстві… і все це – про дитячі журнали…»
  2 червня на журнальний карнавал « Найпопулярніші журнали тижня» до бібліотеки завітали діти з пришкільного оздоровчого табору відпочинку 32 школи-гімназії.

 Для них був проведений огляд періодичних видань «Дитячі журнали, цікаві й барвисті, про все нам розкажуть: потрібне й корисне». Бібліотекар Опришко С. детально познайомила дітей з періодичними виданнями  для їхнього віку і розповіла  про те, що в журналах можна знайти цікаву й корисну інформацію «про все на світі». Цікаві рубрики, яскраві малюнки та фотографії, велика кількість різноманітних конкурсів, ігор, корисної інформації про рослинний, тваринний світ, космос, історію, казки, оповідання, вірші, поради по виготовленню сувенірів своїми руками не залишать байдужими нікого. Діти активно відповідали на питання вікторини «Про який журнал мова?» та брали участь в конкурсі-опитуванні «Мій улюблений журнал». Переможцями опитування після підрахунку виявились такі журнали: 1 місце –
«Барвінок», 2 місце – «Смайлик», 3 місце – «Яблунька».

Сподіваємося, що ці школярики  обов’язково будуть відвідувати нашу бібліотеку і потоваришують з дитячою періодикою. Цікавої вам мандрівки світом періодичних видань.

Дитячі журнали чекають на вас у бібліотеці!

Коментарі