Бібліокіновікторина "Мультяшний день"


     Не дивно, що діти полюбляють дивитися мультфільми, бо мультиплікація - це чарівна країна, в якій багато мультфільмів, створених на основі казок для малят.
    Тому 9, 10 та 14 червня 2016 року до нашої бібліотеки завітали наші добрі знайомі - діти з пришкільних літніх таборів відпочинку шкіл №30, 40, 32 на бібліокіновікторину "Мультяшний день".

 








  Молодшим школярам дуже поталанило, тому що бібліотека може їм запропонувати не тільки цікаві книжкові новинки, але й перегляд улюблених мультиків. Таке заохочення сприяє розширенню світогляду та корисному дозвіллю школярів.
    Відвідувачі бібліотеки мали можливість переглянути цікаві та повчальні мультфільми: "Богданчик і барабан", Пригоди Котигорошка та його друзів", Маленький великий пес", "Історія про дівчинку, яка наступила на хліб" з використанням Інтернету та комп'ютерного обладнання.
 
  Бібліотекарі Артюх Л. та Опришко С. розповіли дітям про історію створення мультфільмів, а також запропонували переглянути відеоролик майстер-класу по створенню мультика. 

 









    Потім з дітьми була проведена вікторина "Відгадай мультиплікаційного героя" та гра - найкраща розмальовка епізоду з улюбленого мультика ( "Вінні-Пух", "Тачки"). 





















    


  Увазі присутніх була також представлена книжкова виставка "Літнє книжкове меню".
   











   

 В дитячій бібліотеці лунала весела музика і дзвінкий дитячий сміх. Словом, нудьгувати не довелось. 







     

Коментарі