Іде весна-весні дорогу


    1 березня, вже за доброю традицією, для жителів мікрорайону  Половки гурток «Команда  «Смайл» підготував весняний  концерт «Розмова про маму», який був присвячений   мамам та бабусям. Бібліотека  гостинно прийняла  гуртківців та гостей.
  З цікавістю вони ознайомилися з книжковою  виставкою  «Ніжні акварелі весни», та  виставкою «За тебе Господу молюся, моя матусе», на  якій були представлені  малюнки  учасників  «Команди «Смайл», які вони потім  подарували своїм мамам і бабусям. 
   Глядачам  була  представлена цікава святкова програма, яку діти готували впродовж двох місяців. Ведучою була волонтер  нашої  бібліотеки та керівник гуртка «Команда  «Смайл» Поліна Карпінська. 
    Розпочався концерт віночком віршів про маму у виконанні  діточок молодшої групи, а учасники середньої та старшої груп грали сценку  про бабусю та онучку, співали пісні та розповідали вірші. Всі присутні  прийняли участь у вікторині  та отримали призи.  


      Гостям  дуже сподобалась виставка робіт учнів дитячої художньої школи «Чарівний пластилін», що експонується в читальній залі бібліотеки.
  Наприкінці заходу учасники «Команди «Смайл» подарували  колективу  бібліотеки журнал  «Кошки-мышки» № 9, який зробили самі під час репетицій. Мами та бабусі  у книзі відгуків, пропозицій та побажань  висловили слова вдячності керівнику гуртка Поліні  та сім’ї Карпінських.
















Коментарі