«Команда «Смайл» вітає з Новим роком!


      12 січня, в кімнаті дитячої творчості «Веселка», що при бібліотеці-філії №13, знову відбувся новорічний концерт, який представили увазі глядачів учасники гуртка «Команда» Смайл» разом з керівником-волонтером гуртка та ведучою Поліною Карпінською.
  Зранку демонстрували свої таланти найменші гуртківці. Вони розповідали віршики, співали пісні. Глядачі відгадували зимові загадки. «Відвідали» концерт Баба Яга, Снігуронька і ,звичайно ж, Дід Мороз! Як же без нього та без подарунків, адже новорічні свята тривають!
   В обідню пору зібралися порадувати глядачів своїми виступами середня та старша групи гуртка. На цьому концерті теж співали пісні Баба Яга і Снігуронька, були проведені новорічні вікторини з призами для глядачів. Всі разом співали пісні: «Снежинка», «В лесу родилась елочка», «Музыкант», «Маленькой елочке», «Дети любят рисовать», колядку «Ой радуйся, земле», щедрівки «Щедрик», «Ой сивая та і зозуленька» Анна Плахова на бандурі зіграла українську польку та заспівала пісню «Янголятко».
    Показали юні артисти й уривки з казки «Дванадцять місяців» за п’єсою С. Маршака. 

























   


   Дід Мороз обдарував всіх подарунками. Як і завжди, отримали грамоти та подарунки й найактивніші гуртківці з усіх вікових груп, які для дітей були придбані сім’єю Карпінських.
                 
                            До нових зустрічей з улюбленою «Командою   «Смайл»!

Коментарі