В новий рік з новими книгами !


      Напередодні Нового року фонд нашої бібліотеки  поповнився новою літературою. В січні був проведений День інформації  «В свята новорічні до нас завітай, книжку нову візьми й почитай!» для того, щоб ознайомити користувачів з новими надходженнями бібліотеки.
    За приємним читанням можна провести багато довгих зимових вечорів. Саме книги на новорічні свята допоможуть відчути незабутню атмосферу тепла і затишку.
    Протягом всього дня відвідувачі бібліотеки знайомились з пізнавальною та художньою літературою на різні смаки, представленою на переглядах літератури:  «Книжкові новинки вам під ялинку» та «В новий рік з новими книгами». Для молодших користувачів була підготовлена  тематична полиця  «Зупинись на хвилинку, подивись на новинку!», на якій були представлені яскраві, цікаві книжки, що допоможуть зробити читання улюбленим дозвіллям.   

































   Сподіваємось, наші читачі змогли знайти саме ту книгу, яка їм припала до вподоби і принесе приємні миті задоволення при її  читанні. Запрошуємо всіх, хто любить книги, до нас в бібліотеку ознайомитись з отриманими книжковими новинками. 

Коментарі