«Команда «Смайл» з новорічним концертом та казкою ««Дванадцять місяців» .



     В 2018 році  наша бібліотека продовжує  міні-проект  «До бібліотеки – в «Команду «СМАЙЛ». На зимових канікулах,  14 січня, до нас завітали члени гуртка. Вони підготували новорічний концерт та казку «Дванадцять місяців» за пєсою С. Маршака.
    
  На 11 годину зібралися діточки з молодшої  групи «Команди «Смайл». Прийшли матусі, бабусі, дідусі , які  з задоволенням  дивилися, на своїх  дітей та онуків, що  співали пісеньки, розповідали віршики. Який  же новорічний концерт без Діда Мороза? А ось і він, з подарунками, з  загадками, вікторинами та улюбленим малечею новорічним хороводом. 

    О  14 годині  гуртківці середньої та старшої групи представили глядачам  п’єсу С. Маршака  «Дванадцять місяців». Гарні костюми та чудова гра дітей перенесла усіх в казковий  світ. Недарма кожну неділю в бібліотеці проходили репетиції в кімнаті дитячої творчості  «Веселка». Гурток постійно поповнюється талановитими дітьми. Такими є Максим Вершинін, учень музичного училища  ім. М. Лисенка, якій гарно грає на фортепіано,  трубі та спілкується з маленькими гуртківцями, бере над ними шефство.

 А Катерина Стрільчук, учениця 10 кл. 29 гімназії, вперше взяла участь у заході  і дуже вміло зіграла свою роль. Наприкінці  заходу керівник  «смайликів» та ведуча концерту  Поліна Карпінська нагородила грамотами та призами найактивніших   дітей, які не пропускали репетиції  та приймали активну участь в роботі гуртка «Команда «Смайл». А ще  бібліотеці був подарований третій  випуск журналу  «Команди «Смайл». Задоволені діти заспівали щедрівочки, з  якими  вони напередодні всі гуртом ходили по домівках щедрувати, в костюмах, з музичними інструментами. 
         В бібліотеці панувала казкова атмосфера, хороший настрій. Потім відбулося  тепле чаювання дорослих та малих, яких завжди гостинно приймає в себе сім’я Карпінських.  

Коментарі