Святковий концерт для мам і бабусь до 8 Березня.

     Весна... Весна надії, радості, любові. Розтанув сніг, відступили морози і в наших серцях прокидається надія. Надія, що всі зимові негаразди, як і зима, минуть - і світ оновиться. І в перші весняні дні ми традиційно святкуємо свято всіх жінок, мам, бабусь - 8 Березня.

    От і в нашій бібліотеці 6 березня, в кімнаті дитячої творчості "Веселка", учасники команди "Смайл" підготували для своїх мам і бабусь свято-концерт "Розмова про маму".

 












  Глядачам була представлена різноманітна програма, яку діти готували півтора місяці, кожної неділі відвідуючи  репетиції в бібліотеці! Команда "Смайл" вже налічує 19 учасників віком від 4 до 12 років. 

      Концерти відвідують не тільки батьки учасників, а й просто жителі мікрорайону Половки.

 











     



 




 








   Ведучою та сценаристом заходу була Карпінська Поліна, учениця 8-А класу гімназії №13.

 












    

  У програмі було все: гра на скрипці, пісні під гітару, вірші та пісні про маму... Ще й цікава вікторина для глядачів з призами!


 

























          Діти подарували мамам та бабусям свої малюнки, які підготували до свята.

 


 







      




        До цього заходу бібліотекарями була підготовлена тематична полиця "Ніжній, ласкавій, самій..." та виставка малюнків дітей "Все до серденька матері горнеться". 


 















       Присутніх привітала з святом завідувачка бібліотеки Моргун Т., а мама Карпінської П., Ольга Леонідівна, запросила учасників команди "Смайл" на солодке чаювання.


























Коментарі