Осіння зустріч з «Командою «Смайл» в дитячій бібліотеці

          24 листопада в бібліотеці-філіалі  № 13 відбувся концерт  гуртка «Команда «Смайл»  «Осіння зустріч». Смайлята  молодшої групи розповідали віршики, співали пісеньки, відгадували загадки. Програму для них підготувала керівник «Команди «Смайл» та  волонтерка  бібліотеки Поліна Карпінська. На концерт до малечі завітала панна Осінь (в її образі була Анна Плахова).
                             

















   
   Після них перед половчанами виступали середня та старша групи. Красиве вбрання, веселі обличчя смайлят  та прекрасна постановка казки «Дванадцять місяців» заворожувала глядачів, викликала прекрасні емоції, за які вони дарували гучні оплески.
 







 











    Пісні, вікторини, загадки та виконання на скрипці Поліною  «Мелодії  осені» зачарував всіх.  На протязі кількох місяців велася кропітка робота бібліотеки та сім’ї Карпінських, щоб подарувати  дітям та дорослим приємний відпочинок та концерт, бо їх чекають як смайлята так і глядачі різного віку. Наприкінці, як завжди, були нагороджені грамотами  найкращі з кращих, ніхто не залишився без подарунків, які  з любов’ю до дітей були придбані сім’єю Карпінських. Всі учасники концерту прийняли запрошення на традиційне чаювання.
                                         Чекаємо на продовження  казки…


Коментарі