Осінні канікули в бібліотеці

Чарівниця осінь принесла школярам канікули, впродовж яких дітлахи не тільки відпочивали та розважалися, а й приходили до бібліотеки разом з вчителями та матусями на екскурсії та бібліотечні уроки.  На осінніх канікулах, 29 жовтня,  до бібліотеки завітали учні КЗ ПСЗОШ № 40  2-А, 2-Б класів (вчитель В.Ю.Кравченко) та учні 2-А класу гімназії №33 (вчитель О.П. Столярова). 

 











Для своїх читачів працівники бібліотеки підготували різноманітні заходи. Читачам молодшого шкільного віку на абонементі 1-4 кл. була організована тематична полиця «Чарівна осінь», а в читальній залі перегляд літератури «Книжкова осінь під парасолькою», який  приваблює по-осінньому яскравим оформленням та цікавими книгами про цю прекрасну пору року.  Для учнів 40 школи була проведена вікторина «Щедрий урожай». Під час вікторини «Щедрий урожай», підготовленої та проведеної бібліотекарем І.Коваленко, діти мали можливість проявити кмітливість і ерудицію, поповнити свої знання. А учні  гімназії №33 прослухали бесіду «Навчайся бути читачем» та приймали    участь у  казковому  конкурсі  «Хто казки читає, той відгадає».
30 жовтня  до бібліотеки завітали учні  КЗ ПСЗОШ № 40  1-А , 1-Б кл. (вчителі Л.П. Босак, С.В. Гутнік)   та учні гімназії № 33  1-В класу (вчитель Т.В. Слюсаренко). 










 
Вони прийшли в бібліотеку перший раз на екскурсію. Діти ознайомились з правилами користування книгою і бібліотекою, з цікавістю розглянули серії довідкових видань: «Світ навколо нас», «Дитяча енциклопедія»,  «Я пізнаю світ», нові надходження дитячих журналів – «В гостях у казки»,  «Пізнайко», «Смайлик» - кожен знайшов у журналі щось цікаве і корисне для себе. Учні, які побували на пізнавально-оглядовій екскурсії, стали користувачами  бібліотеки.  

 









 
Осінні канікули для наших дітлахів в бібліотеці – це чудові мандри книжковими світами.

Коментарі