В гостях у казки з «Командою «Смайл»


                            
Швидко промайнули літні канікули. Гуртківці з «Команди «Смайл» і влітку не забували відвідувати репетиції  і за цей час підготували інсценізацію за п’єсою-казкою Самуїла  Маршака «Дванадцять місяців». Діти мали змогу проявити  свої акторські здібності,  навчатись мистецтву перевтілення в різних героїв казки.

  Переглянути виставу в приміщенні бібліотеки зібрались батьки, дідусі, бабусі, друзі учасників гуртка, жителі мікрорайону.
 Ця казкова історія змусила глядачів замислитися над серйозними проблемами,  які й тепер звучать по-сучасному. Казка Маршака розповідає про те, що доброта і працелюбність завжди будуть винагороджуватися, а люди з недобрими намірами отримають по заслугах. Ніколи не можна забувати, що добро завжди перемагає зло.
  Постановку пєси-казки підготувала керівник гуртка Поліна Карпінська. Вона й сама виконала ролі Професора та Вовка. Примхливу й пихату Королеву зіграла Поліна Кладько, заздрісних і злих Мачуху з донькою – Анна Плахова та Олександра Свідерська. Увазі присутніх була представлена перша дія пєси, а продовження очікується в листопаді та січні.
 
Учасники гуртка люблять не тільки акторське мистецтво, а ще й виконують пісні та малюють. До заходу, на репетиціях, гуртківці підготували малюнки до казок «Троє поросят» та «Дванадцять місяців».  Діти заспівали пісні «В гостях у сказки», «Дети любят рисовать», «Коробка с карандашами», а завершився захід піснею «Дружба», яку виконали учасники гуртка разом із глядачами. 
Бібліотеці подаровано сьомий випуск виготовленого власноруч учасниками «Команди «Смайл»  журналу «Кошки-мышки». Після вистави Поліною Карпінською була проведена вікторина , щоб перевірити чи уважно слідкували за сюжетом казки глядачі, найуважніші отримали призи. Найактивніші  «смайлики» наприкінці заходу отримали грамоти та подарунки.
Юні починаючі актори своєю грою зуміли створити атмосферу добра і щирості й подарували глядачам позитивні емоції. З нетерпінням чекатимемо продовження казки!












Коментарі