Від сторінки до сторінки – презентуємо новинки


  Літні канікули – час для веселих розваг та відпочинку. А ще - прекрасна можливість пізнати щось нове, взявши до рук книжку.  Як приємно тримати новеньку, з таємничим змістом, книгу, яку ще ніхто до тебе не гортав, що ще має неповторний запах свіжої друкарської фарби!  Кожна нова книга – це нове знайомство, нові автори та герої, захоплюючі сюжети. Скільки невідомого, інтригуючого, цікавого приховує кожна з них під своєю обкладинкою!
             6 серпня в бібліотеці – філіалі №13 відбувся День інформації «Від сторінки до сторінки – презентуємо новинки». Метою заходу стало ознайомлення користувачів бібліотеки з новими надходженнями книг. В рамках Дня інформації були представлені нові  книги різноманітних жанрів: детективи, світова література, мелодрами, фентезі, сучасна українська література.  
              Для найменших відвідувачів був проведений перегляд літератури “Книжкова веселка новинок”. Книги для молодших користувачів легкі для сприйняття, містять багато яскравих ілюстрацій. Серед них 4 захопливі  книжки про цікаві пригоди Заврика від Антона Мухарського та книга «Велика космічна подорож», що містить в собі віршики про планети Сонячної системи.
 









        
 






           


          Для старших користувачів  була оформлена виставка нових надходжень «Серпневий зорепад наднової літератури», на якій представлені книги різноманітні за жанрами. Це й захоплюючі твори для підлітків, романи про велике і справжнє кохання, фантастика, пригоди, детективи. Є тут і книги лауреатів та дипломантів Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова».
 







      Читальна зала поповнилась новинками з історії України, географії, фізики, книгами-порадниками для батьків, краєзнавчими матеріалами, пізнавальною  літературою для дітей та дорослих від братів Капранових… В цей день був проведений  бібліографічний огляд нових надходжень, а також надавались  консультації по користуванню довідково-бібліографічним апаратом бібліотеки. 
              Кожен користувач зможе віднайти для себе щось цікаве, потрібне серед розмаїття нової літератури, що надійшла до нашої бібліотеки.
                  Запрошуємо всіх, хто любить читати і цінує книжку відвідати бібліотеку,   де ви зможете ознайомитися з представленими та іншими книгами та взяти їх додому.
                  Нехай читання дарує вам радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового, а книга буде гарним другом і помічником.

 

Коментарі