Веселі канікули для таборят


    Літо – це чудова пора, коли кожен новий день – справжнє свято з яскравими враженнями, цікавими зустрічами та надзвичайними подіями. А бібліотека – місце, де можна цікаво, весело, а головне корисно провести свій літній відпочинок.
29 травня в бібліотеці – філіалі №13, незважаючи на ремонтні роботи, стартували літні читання. В цей день до бібліотеки прийшли діти, які відпочивають в пришкільних таборах. Спочатку до нас завітав І загін (учні 1-х - 2-х класів), а потім ІІ загін (учні 3-х - 4-х класів) КЗ «ПСЗОШ»№40. 
    
     Бібліотекарі привітали хлопчиків та дівчаток із закінченням навчального року і влаштували для них з цієї нагоди розважальну програму «Веселі канікули». З  ахід складався з цілого календаря веселих та цікавих свят, які можна відзначати на канікулах хоч і кожного дня. Це день дружніх привітань, день сонячних промінців, день казкового лікування, день пухнастого хвоста, день пізнання себе і т.п. Цікава й пізнавальна інформація супроводжувалась вікторинами, іграми, загадками та знайомством з книгами, з яких можна почерпнути нові знання  та згадати раніш прочитане.
 





 
 











 










 
    Цього ж дня бібліотеку відвідали й вихованці студії «Вітрила надії», які закінчили 2-й клас. Для них була проведена екскурсія «Цікаві таємниці в книжковій скарбниці».  Діти познайомились з бібліотекою, правилами запису на абонемент, з допомогою бібліотекаря навчались бережливого ставлення до книги, культури читання.
            
                        Закінчувався кожен захід переглядом книг та журналів.
Літо тільки розпочинається, але в бібліотеки та книги канікул немає, то ж запрошуємо до нашої книгозбірні, де ви отримаєте чудовий настрій і море позитивних емоцій.

Коментарі