Знов білим цвітом вкрилися сади, і знов приходить свято Перемоги

   Минають роки, десятиліття, але є дати, які непідвладні часу. У ці травневі дні ми згадуємо страшні сторінки нашої історії, і дякуємо всім, хто захистив рідну землю від жорстокого ворога.
  


 5 травня в бібліотеці – філіалі №13 відбувся тематичний концерт «День Перемоги», приурочений до Дня пам’яті та примирення і 74-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. В ньому  прийняли участь гуртківці «Команди «Смайл» та сім’я Карпінських.
  Головною метою заходу є вшанування подвигу учасників війни та виховання в підростаючого покоління поваги до захисників Батьківщини.
  На захід була запрошена ветеран Другої світової війни Наталія Петрівна Ткачук, прабабуся однієї з учасниць гуртка «Команда «Смайл».






 Ведучою та організатором концерту є керівник гуртка, волонтер Поліна Карпінська.
  В непростих умовах проходили репетиції гуртка, бо в бібліотеці проводяться ремонтні роботи. Але це не стало на заваді свята.
  У програмі концерту прозвучали зворушливі музичні композиції, виконані на скрипці, пісні про війну під гітару.
 













   

    
     Адже пісня в ті важкі часи надихала на віру в перемогу. Прочитані дітьми проникливі поезії та заспівані пісні, присвячені подіям воєнного лихоліття,  допомогли сучасному поколінню усвідомити велич подвигу героїв-визволителів.
     До заходу гуртківці, як і завжди, намалювали малюнки. Виконавці авторської пісні Ольга та Юрій Карпінські заспівали під гітару зворушливі пісні, які викликали у багатьох присутніх сльози на очах: «Легкий школьный вальс», «Вальс на плоскости».
 












 І, звичайно, фінальним акордом концерту стало спільне виконання пісні «День Победы».

 Пам’ять про велич подвигу наших дідів та прадідів безсмертна і завжди буде жити в наших серцях.




















Коментарі