Бібліотека як центр громади: новорічне свято для дітей і дорослих, ініційоване органом самоорганізації населення


У суботу 29 грудня в дитячій бібліотеці-філіалі №13 відбувся святковий захід до Нового року та Різдва, організований з ініціативи голови органу самоорганізації населення "Громада" Анатолія Лисенка. Почесним гостем свята був  голова Київської районної в місті Полтаві ради Сергій Синяговський, який, зі свого боку, посприяв проведенню новорічного ранку з артистами та подарунками для всіх дітей, які прийшли повеселилися та пограти в ігри разом з дорослими. 

У фойє біля входу в дитячу бібліотеку розміщена велика ялинка, яку привезли  організатори заходу, а прикрасили бібліотекарі, використавши для цього серед інших власноруч виготовлені користувачами бібліотеки прикраси.

Перед публікою, що зібралася, виступив з кількома чудовими танцювальними номерами народний ансамбль "Плай", що діє при ОЦЕВУМі.

Усіх привітала зі святом завідувачка бібліотеки-філіалу №13 Тетяна Моргун.

Анатолій Лисенко звернувся до людей, котрі прийшли на захід (якому працівники бібліотеки дали вдалу назву, що передала суть - година гарного настрою "Новорічні викрутаси") з теплими побажаннями щастя і благополуччя в Новому році. Він висловив задоволення з приводу того, що бібліотекарі, зі свого боку, зробили все, щоб святковий захід проходив у зручній і затишній обстановці, щоб було зі смаком по-новорічному прикрашене фойє.

- Я живу в цьому будинку, - сказав Анатолій Олександрович, - і дуже вдячний за співпрацю завідувачці цієї прекрасної бібліотеки Тетяні Моргун, - сказав він. 

Члени "Громади", які побували на святковому новорічному заході в дитячій бібліотеці на Половках, що знаходиться на першому поверсі житлового будинку, також висловлювали вдячність всім, хто доклав зусиль, щоб свято відбулося. У  тому числі працівникам бібліотеки, які заради цього прийшли на роботу в свій вихідний день. 

- Наша бібліотека працює з громадою мікрорайону, бо бібліотека і є центром громади, - сказала Тетяна Моргун. -  Будемо тісно співпрацювати з органом самоорганізації населення "Громада" і надалі. До нас приходять, запитують, чи можна тут провести захід - ми згоджуємося і допомагаємо.

Коментарі