Про дружбу справжню і фальшиву у виставі «Кицин дім» від гуртка «Команда «Смайл»



      Ось і промайнули шкільні літні канікули…  Розпочинається новий навчальний рік. Члени гуртка  «Команда «Смайл» з цієї нагоди представили увазі глядачів інсценізацію пєси дитячого письменника С. Маршака «Кицин дім». 2 вересня батьки учасників, дідусі й бабусі, діти та й просто жителі  мікрорайону «Половки»  зібрались у дворі перед бібліотекою переглянути виставу.
        «Кицин дім» - це добра і повчальна казка. Вона розповідає про те, що лише добротою і взаємодопомогою можна перемогти всі негаразди, вчить, як важливо в житті мати справжніх друзів, адже друзі пізнаються в біді. 
 
 
 
Діти чудово виконали ролі персонажів казки. Виконавицею головної ролі – пані Киці – була Аня Плахова, яка вміло передала особливості характеру своєї героїні. Одну з ролей навіть зіграла мама Поліни Карпінської – Ольга Леонідівна.  Хочемо подякувати всім учасникам гуртка за активну роботу під час репетицій, за те, що вони мають бажання творити. Вдячні ми також і батькам за допомогу дітям в підготовці постановки казки. Після п’єси  була проведена казкова вікторина, для того щоб перевірити чи уважно глядачі дивились виставу.
          
Бібліотеці був подарований вже четвертий номер журналу «Кошки – мышки», виготовлений руками гуртківців. Учасники «Команди «Смайл» не тільки гарні актори, а й співаки і дуже люблять малювати. До цього заходу діти малювали малюнки і біля виставки виконали дитячі пісні: «Дети любят рисовать», «Песенка о дружбе», «В гостях у сказки». Потім маленькими подарунками, грамотами та призами привітали першокласницю Байларову Айсель та найактивніших гуртківців в кожній віковій категорії: з молодшої групи – Аню Бережну, з середньої групи – Артема Савченка, з старшої  – Аню Плахову.
 

 
Вітаємо учасників гуртка «Команда «Смайл» з початком нового навчального року. Бажаємо всім нових  і цікавих знань та гарних оцінок!

Коментарі