Дім, в якому живуть книги


  30 травня до бібліотеки – філіалу №13 завітали першачки з християнської школи, що на Половках. Екскурсію бібліотекою провела завідувачка бібліотекою Тетяна Моргун: « - Ви полюбляєте журнали? Не гайте часу дарма! Мерщій беріть найкращі, які є в бібліотеці, журнали: «В гостях у казки», «Пізнайко» , «Смайлик», «Барвінок», «Яблунька», «Академія юного моделіста» і багато інших та переглядайте їх в читальній залі. А ось перед вами чудова виставка - «Сузіря вічного й святого дитяча книга на землі». На ній багато захоплюючих казок від Братів Грімм, Ганса Крістіана Андерсена, Миколи Носова, Джанні Родарі…
    Ух ти, ви в захваті? Перед вашими оченятами оживає світ цікавих казок під парасолькою Оле Лукойє. Ці книжечки ви можете взяти додому, якщо запишетеся до бібліотеки. Є в нас і куточок розваг,  де за столиком ви можете зі своїми друзями відправитись в гру-подорож, помалювати, скласти пазли…А в зоні інтернет-послуг читальної зали вас чекають чудові мультяшки».
    Мета нашої екскурсії - ознайомити дітей з бібліотекою, виховати любов до книги, викликати бажання стати активними читачами й помічниками бібліотекаря.

 

Коментарі