Бібліотечний урок « Читання – світу нашого пізнання»



                         25.10.2017 р. до  бібліотеки - філії № 13 завітали діти 5-го класу  спецшколи № 40, вчитель  Матешук І., на  бібліотечний  урок « Читання – світу  нашого   пізнання».


       «Навколо  нас  завжди є багато - багато книжок , які стають для  нас розумними і вірними  друзями. Ви сьогодні  прийшли  до бібліотеки  на  урок,  але незвичайний , а бібліотечний,  і уявіть собі  на ньому не ставлять оцінок і не задають домашніх  завдань»  -   так привітала учнів  завідуюча  бібліотекою  Моргун Т.

                 

     Школярі ознайомилися з відділами нашої  бібліотеки : читальною залою  та абонементом 5-9 кл., переглянули виставки : « Фестиваль  наук», «Дивна  осінь…Багряні  барви радості й печалі», «Живе України і слава і воля».

              На цьому уроці присутні  ознайомилися з сучасною   дитячою   літературою  таких  авторів як : Дерманський С., Кокотюха А., Воронина Л., Стронг Дж., Нестайко В.,Есаулов О. та інших, яку  діти  можуть  взяти на абонементі 5-9 кл.  

  Учні  ознайомилися з виставкою  одного журналу « В гостях у казки» , та переглянули  цікавинки «Журнальної  мозаїки». А також  зацікавила п’ятикласників  виставка  робіт  учнів  Полтавської  дитячої  художньої  школи « Моя  Україна». 




           Любіть і шануйте книгу! Бережіть її та цінуйте! Нехай  повсюди і завжди книга буде вам другом, порадником і вчителем! Будь ласка, запрошуємо всіх до нашої  бібліотеки, де ви зможете знайти необхідну книгу чи інформацію. Двері нашого „книжкового храму” завжди гостинно відчинені перед вами. До нових зустрічей!


Коментарі