Мама «пустунки з добрим серцем»



3  березня  в Україні відзначатиметься  Всесвітній день письменника  цей день  наша бібліотека – філія № 13 для дітей  підготувала  тематичну поличку ,   присвячену  50- річчю  від дня народження німецької   дитячої   письменниці, сценаристки  Ізабель Абеді  (1967).  Вона створила  серію  захоплюючих книг для підлітків   про пригоди дівчинки Лоли .  Дівчинка стала популярною у всьому світі.

Ізабель Абеді  народилася в 1967 році в Мюнхені. Її дитинство пройшло в Дюссельдорфі, де вона закінчила школу. У сні Ізабель завжди подорожувала по всьому світу, як цирковий артист. І після закінчення школи вона дійсно вирушила у подорож до Лос-Анджелесу, для проходження стажування з кіновиробництва.

У Гамбурзі Ізабель Абеді вчилася на автора рекламних текстів. ЇЇ молодшій донечці  Софії було важко заснути вночі, тому Ізабель розповідала їй історії, які колись давно вигадала – так народилася перша книга, а потім ще одна і ще…

Зараз Ізабель Абеді письменниця, і коли вона не може заснути ночами – пише нові історії, які тим часом подорожують по всьому світу.

 Книги  німецької письменниці   користуються популярністю в нашій  бібліотеці. Тому запрошуємо всіх бажаючих дітей поринути у пригоди разом з Лолою.

Коментарі