Завітайте до бібліотеки влітку - не пошкодуєте!

   Бібліотечне літо триває, адже у книг не буває канікул! В нашій бібліотеці ви можете змістовно відпочити, розважитися та набути нові корисні знання. Цікавий та пізнавальний відпочинок чекає на вас.

   Різноманітні книжкові виставки, тематичні та з літературними новинками: "Правила світлофора Моргайчика", "Світ дитячого "Чому", "Острів Читалія на планеті Літо", "На хвилинку зупинись, нові книги подивись", "Парад книжок", "Нові книги - нові друзі" та тематичні полиці: "Літературний хіт - парад", "Почитай новинку", "Книги - ювіляри", "Відгадай: народ скаже, як зав'яже" були оформлені в червні та липні на абонементах.

 

 

 

 

 

 

 

 Ігрова зона запрошує всіх бажаючих пограти в настільні ігри, поскладати пазли, порозмальовувати розмальовки. А ще можна поринути у віртуальний світ Інтернету, онлайн - ігор та спілкування.

 

   Продовжується й робота за програмою літнього читання "Літо кличе до бібліотеки". Діти читають художню літературу за рекомендаційними списками по шкільній програмі, що сприяє підготовці до нового навчального року. Нагадуємо, що переможцями, яких ми визначимо у вересні, стануть найактивніші читачі літа!

   Юні користувачі від маленьких дошкільнят з батьками до учнів старших класів приходять щодня до бібліотеки щоб підібрати книги, обговорити прочитане, поспілкуватися, погортати новенькі журнали.

   Проводячи літні канікули в бібліотеці ви отримаєте море позитивних емоцій від зустрічі з літературними героями, покращуючи навички спілкування, розвиваючи творчі та інтелектуальні здібності, поповнюючи свої знання, змістовно проводячи вільний час.

  Літноьго часу повинно вистачити не тільки на сонце, річку, море, цікаві подорожі, заняття спортом, рухливі ігри, а також і на читання книжок.

  А зробити відпочинок користувачів-дітей пізнавальним, пам'ятним, наповненим враженнями і гарним настроєм ставить за мету наша книгозбірня.

   Отже, двері бібліотеки гостинно відчинені і в літню пору. Чекаємо на вас!  

  





Коментарі