День відчинених дверей « З книгою через віки»



                           30  вересня ,у  Всеукраїнський  день бібліотек  ,  з самого ранку  до бібліотеки  - філії № 13 для дітей   йшли маленькі  дітки  з дитячого садочка  № 80 «Гвоздика»,  щоб  привітати  бібліотекарів з святом.


          У цей день в  бібліотеці   традиційно   був   День відчинених  дверей  « З книгою  через віки».  Всіх  відвідувачів , як завжди , гостинно та привітно зустрічав колектив  бібліотеки  на чолі з  зав. бібліотекою  Моргун Т.
          Вихованці старших груп « Соняшник»,«Вербичка», «Берізка» ознайомилися з бібліотекою ,  переглянувши  презентацію про роботу закладу .В читальному залі   на них  чекали  цікаві  книжкові виставки  « Цей дивний світ бібліотека», «Полтава моє натхнення, моя свята земля» , « Знайомтесь Європа» , « Ти одна і не подільна , Україна моя вільна» , тематичні    полиці ,  яскраві журнали та дитячі книжечки.
          Дошкільнята в свою чергу  привітали з святом колектив  віршиками  про бібліотеку, книгу ,  та пообіцяли    бути    постійними та  активними  читачами.
         На згадку про зустріч  кожна дитинка  отримала  смаколики.
         А свято  продовжувалось…..


         До бібліотеки вперше  завітали  учні  1-Б класу  спецшколи № 40 . Бібліотекар  Опришко С. провела  для  першокласників  екскурсію « Дім , в якому живуть книги»,  під час якої,  учні були ознайомлені з бібліотекою,  правилами  користування   бібліотекою  та книгою, діти активно приймали участь у вікторині  « Відгадай з якої казки». Відбулася посвята першокласників у читачі.
       В бібліотеці  панувала святкова атмосфера  до кінця  робочого дня !


Коментарі