«Розмова про маму»

СВЯТО  МАМИ та ВЕСНИ

«Розмова про маму»

       1.03.2015 року в бібліотеці філії № 13  за доброю традицією для жителів мікрорайону  Половки  команда  «Smile» підготувала разом із  бібліотекарями святковий концерт «Розмова про маму» , який був присвячений   мамам та бабусям. Бібліотека  гостинно прийняла своїх активістів бібліотеки та гостей. З цікавістю вони ознайомилися з книжковими виставками : «Йде  весна – весні дорогу», та  виставкою «Яка святиня- мамина любов» на  якій були представлені  малюнки  учасників  команди «Smile»,які вони потім  подарували своїм рідним  мамам і бабусям. 
Шамрай  Віталія
           Глядачам  була  представлена цікава  різноманітна святкова програма , яку діти готували майже місяць в читальному залі  бібліотеки .Ведучою  і сценаристом була  активна читачка нашої  бібліотеки  учениця  Полтавської гімназії № 31 кл.7-А.- Карпінська  Поліна ((до речі, донька відомого полтавського  подружжя виконавців ліричних пісень). Розпочався концерт віночком віршів про маму у виконанні : Слюсар Надії, Плахової Анни, Коваленко Аліни,  Гричаної  Вікторії.Потім  Карпінська  Поліна виконала «Варіації» та « Романс».Запальні танці  подарували  мамам  Криворучко Дмитро та  Марченко Крістіна. А от бабусь порадували   Єлізаров Сергій та Коба Данііл піснею «До чего  у бабушки вкусные оладушки».Незабули діти і нашу неньку Україну , Шамрай  Віталія  виконала пісню про Україну.Всі присутні  прийняли участь у вікторині  та отримали призи.

       Як завжди наприкінці заходу колектив  бібліотеки пригостив солодощами учасників  концерту, а вони подарували  колективу  бібліотеки кімнатну квітку , яку виростили самі. Мами та бабусі   у книзі пропозицій відгуків та побажань  висловили слова вдячності діткам та  колективу бібліотеки.


Вітаємо  всіх зі всятом ВЕСНИ!!!!!!!!!!!

Карпінська Поліна
Криворучко Д. та Марченко К.

 



Єлізаров С.
 




Коментарі