«Вітрила дитинства» в колі друзів

Ось і розпочалось літо! А з ним і канікули! Наша бібліотека запрошує дітей та їх батьків провести літо з нею. В книгозбірні можна не тільки читати, а й спілкуватись, розкривати свої таланти, відпочивати та розвиватись.
       Продовжує свою діяльність при бібліотеці – філіалі №13 гурток «Команда «Смайл» під керівництвом волонтерки та студентки Поліни Карпінської. Щороку 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості й дитинства. А ще 9 червня святкується Міжнародний день друзів. До цих свят гуртківці підготували  концерт «Вітрила дитинства».
     10 червня об 11 годині концертну програму глядачам представили найменші. Малята розповідали віршики, співали пісні про дитинство, іграшки та дружбу. Завершився захід літньою вікториною та нагородженням найактивніших учасників репетицій призами, грамотами, іграшками. Вероніка Алексєєва була переведена до середньої групи гуртка і відзначена дипломом.
   В 14-00 год. розпочався виступ середньої та старшої групи «Команди «Смайл». 
    Діти декламували вірші, співали пісні. Вячеслав  Казанцев та Вероніка Малиш виконали танець «Ча-ча-ча», а організатор та ведуча концертів, Поліна Карпінська грала на скрипці. 
      Для глядачів, дітей та дорослих, була проведена загадкова вікторина з призами. Грамоти й призи отримали й члени гуртка «Команда «Смайл»  середньої та старшої груп, підготовлені сім’єю Карпінських. Олександр Якушенко та Артем Савченко отримали дипломи й були переведені з середньої в старшу групу. Бібліотеці був подарований вже восьмий номер журналу «Кошки – мышки», створений руками гуртківців. Як і завжди на заході була представлена виставка малюнків учасників гуртка «Дитинства пора золота». 
    Після завершення концерту кожен учасник отримав у подарунок повітряну кульку та солодкий приз. На цій зустрічі панувала весела, дружня атмосфера, адже настала пора канікул і для гуртківців!





Коментарі