Читання «Світ казок Василя Сухомлинського»


                 
                    Наша бібліотека вже не один рік співпрацює з Полтавською спеціальною загальноосвітньою школою №40. Ось і 4 жовтня бібліотекарі завітали до цього закладу. Ця зустріч з учнями 3-х та 4-х класів проведена в рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек і  присвячена 100-річчю від дня народження видатного вченого-педагога, заслуженого вчителя України Василя Олександровича Сухомлинського.









Учні уважно слухали розповідь бібліотекаря Світлани Опришко про те, яким же був Вчитель з великої літери В. Сухомлинський, яким було його життя, присвячене дітям та його поради «10 не можна».  На заході присутнім був представлений перегляд творів В. Сухомлинського «Серце, віддане дітям». 


Школярі переглянули відео за оповіданням В. Сухомлинського «Ледача подушка» та з цікавістю слухали його повчальні оповідання та казки. Завідувач бібліотеки Тетяна Моргун провела гру «Чарівна торбинка». Діти вгадували, з якого прочитаного твору предмети з торбинки.
     


  



                



Колектив бібліотеки привітав вчителів з Днем працівників освіти та побажав їм, як говорив Василь Сухомлинський, ніколи не забувати, що й вони самі колись були дітьми.







Коментарі