День відчинених дверей в колі друзів


 
 В цьому році вже   вдвадцяте  відзначається   Всеукраїнський  день  бібліотек. Це свято  не лише  бібліотекарів, а й користувачів.
   
Будь - яке свято - це зустріч з вірними, щирими друзями. 27 вересня  колектив нашої  бібліотеки  був  запрошений  в  ПДНЗ №80 «Гвоздика» (завідувачка Панченко Л.О.). Бібліотека вже  давно співпрацює з цим  закладом. 












Лариса  Панченко  разом з дошкільнятами  старших  груп «Соняшник» та «Метелик» привітали працівників  бібліотеки зі  святом   віршиками про книгу, танцями та піснями. А потім  вихованців  дитячого садочка  чекав  цілий  калейдоскоп  розваг  від  бібліотекарів: цікаві загадки, перегляд  яскравих  книжкових  новинок «Бібліоняня», знайомство  з періодичними  виданнями для  дітей.  

         Діти з захопленням переглядали  книжечки та журнали. Бібліотекарі  запросили  дошколят  разом з  батьками приходити  до бібліотеки. Шанувальники  книги, вихованці та працівники ПДНЗ №80, долучились до  доброчинної  акції «Подаруй книгу  бібліотеці» і зробили свій посильний внесок  у примноження  книжкового  фонду нашого закладу.





  Ми щиро вдячні  колективу  дитячого садочка   та  всім  нашим  постійним  користувачам за відданість  бібліотеці!!!


Коментарі