20 хвилин з письменницею Тетяною Рубан у літературному кафе бібліотеки №13

12 березня в бібліотеці-філії для дітей №13 відбулося спілкування юних читачів з молодою, дуже цікавою полтавською письменницею Тетяною Рубан. Організували цю зустріч для учнів 6-А  та 8-В класів  гімназії №31 бібліотекарі. Вони запропонували познайомитися з автором книги "Нічийні", яку  раніше брала  вчителька в  нашій бібліотеці та   прочитала і обговорила  з дітьми  окремі її розділи  на виховній годині в школі.
Про цю повість у першу чергу говорила з школярами в бібліотеці Тетяна Рубан. Потім діти задавали багато запитань, які стосувалися й інших аспектів її творчості, зокрема публікацій у колективних збірниках, що мають назви «Незалежність України» та «Героям слава!», початку творчого шляху, співпраці з жіночими журналами, коли Тетяна ще не почала писати для дітей...      

Закінчилося спілкування з письменницею фотосесією і численними селфі. Дітям настільки сподобалася Тетяна Рубан, що вони ще довго не хотіли прощатися з нею. Замість умовно зазначених у назві заходу 20-ти хвилин спілкування з письменницею тривало близько години.

       



Коментарі