Сонечко мандрує Україною



     Ось і розпочався новий навчальний рік! Але 1 вересня – не лише День Знань, а ще й початок нового бібліотечного сезону. Адже саме 1 вересня бібліотека повертається до свого звичного режиму роботи і тепер чекає на відвідувачів не лише в будні дні, а й в неділю.
    Вже традиційно наша бібліотека не залишається осторонь проведення Перших уроків в школах міста. Цього року ми надавали допомогу в проведенні Першого уроку на тему «Сонечко мандрує Україною» в 3-В класі  гімназії №32 ( вчитель Хамідула В. М .). 
         Учні «разом з сонечком» здійснили цікаву подорож по визначних місцях України, розповіли в яких куточках нашої країни вони побували разом з батьками під час літніх канікул, розмальовували на карті України місця, які вони відвідали. 
      Вчителька розповідала третьокласникам про те, що всі ми повинні бути патріотами, щоб в серці кожного жила любов до своєї рідної країни, згадували тих, хто боровся і бореться зараз за Незалежність України, не шкодуючи навіть свого життя, просили миру для України.
    
 







А в бібліотеці до Дня Знань увазі користувачів представлена тематична поличка «Кличе вересень за парту» та осіння книжкова виставка з циклу «Вернісаж пір року».
       















Бажаємо школярам в цьому навчальному році успіхів у навчанні, нових знань та цікавих відкриттів! А на всі питання відповіді ви можете знайти в нашій бібліотеці!

Коментарі