Весна прийшла!



     Весна - це оновлення і відродження природи. Весна – це тепло, блакитне небо і яскраве сонечко. Сніги вже розтанули, починають повертатися з вирію птахи, з’являються перші квіти…Матінка-весна всім красна. І ми чекаємо її з нетерпінням.
  
 В березні розквітають квіти-первоцвіти – перші провісники тепла. Також з першим подихом весни з далеких країв повертаються перелітні птахи….







     23 березня  на екологічний урок «Весна прийшла!» зібралися учні 30 школи 3-Б класу (вчитель Кулініч Л.М.). Бібліотекарі привітали всіх присутніх з приходом весни та презентували книжкову виставку «Щоб земля була у квітах, бережіть природу, діти». 

   На школярів чекали загадки про птахів і квіти, легенди про первоцвіти, ігри «Відгадай квітку» та «Відгадай птаха за співом». Учні також назвали відомі їм казки, в яких згадуються квіти. Згадали й про те, що деякі з весняних квітів зникають, потребують охорони, вони занесені до Червоної книги України, зменшується розмаїття флори і фауни. Краса природи існуватиме тільки тоді, коли її зберігати, захищати, примножувати! Про це завжди потрібно всім памятати!

Коментарі