Розмова про маму



     
12 березня о 13-00 до нашої бібліотеки завітали мешканці мікрорайону Половки.
Поспішали матусі, бабусі, батьки, читачі  на концерт «Розмова про маму», який влаштувала наша улюблена  «Команда Смайл». Вітали всіх жінок з Міжнародним  жіночим  днем.Святкові сукні, красиві  зачіски,  гарний настрій – так зустрічали  гостей  учасники  гуртка. Справжнє  свято  чекало усіх присутніх.  Плахова Аня та  Якушенко  Марія  були  ведучими  концерту. Було представлено багато цікавих номерів.  Лунали пісні
«Мама - перше слово», «Пісенька мамонтенятка», «Хто мене зігріє в темну ніч»... Майже кожен учасник  подарував своїй мамі віршика. Дуже сподобалася  усім сценка  «Кличте бабцю!» за віршем А. Барто у виконанні  Єлізарова Сергія та Якушенко Марії. Насміялися від душі… Одна з учасниць концерту  Колінько Д. грала на бандурі та співала пісню.  Карпінська Поліна грала на скрипці, а потім провела вікторину про маму за прислів’ями та приказками. Закінчився концерт піснею «Усмішка». Кожен учасник  отримав подарунки – цукерки та повітряну кульку, а найактивніші – грамоти, які  діти робили самі. Зацікавила присутніх виставка малюнків членів гуртка «Команда «Смайл» «Все  до серденька матері горнеться».

     Вдячні  батьки привітали працівників бібліотеки добрими словами і  квітами, та найдорожчим подарунком  став  перший номер журналу  « Кошки- мышки»,   який презентували учасники «Команди Смайл» та подарували бібліотеці.
Редакторами журналу стали самі гуртківці. З нетерпінням чекаємо нових зустрічей та на другий   номер журналу!   
                         

Коментарі