Намалюй свій дім у форматі 3D



        У нашому житті існує багато такого, де  зміни   відбуваються   не дуже часто. Але до цього явно не відносяться передові технології. Вони   постійно оновлюються,   змушуючи  людину   дивуватися і все більше захоплюватися.

Вони все глибше проникають в наше життя, захоплюючи все більше і більше наук  - інформатику та ІТ, математику, фізику. Повсюдно використовуються  в освіті, бізнесі, розвагах . На допомогу приходять 3D-технології.

       5 лютого в бібліотеці - філії №13 д/д  відбулося  перше  заняття  із серії  майстер  - класів « Намалюй  свій  дім  у форматі 3D».

        Заняття проводив  автор творчого проекту  «Полтава 3D»  художник, графік   Олег  Валентинович Лебединський. Він розповів про те, що головне завдання проекту «Полтава 3D» – забезпечити полтавців інформацією про наше місто, показати історичні пам’ятки пересічним поціновувачам історії та культури. Та найголовніше – це повна доступність проекту. Після реалізації, його зможуть переглянути на своєму комп’ютері всі охочі.

       Майстер – клас  відвідало 9 користувачів. За допомогою програми   SketchUp 2016  Лебединський  О. показав присутнім  можливості цієї програми і створив  модель  будинку та прибудинкової території. Діти занотували деякі  покрокові інструкції  і дехто з  них  спробував створити самостійно деякі частини будинку. Перше  заняття пройшло в теплій атмосфері і  приємному спілкуванні.  Автор проекту  представив   роботи  своєї команди  в книзі  «Сім чудес  міста  Полтави» , київському журналі  та  подарував присутнім    листівки з зображенням Полтавського краєзнавчого музею  в 3D форматі.
     Наступне заняття для всіх, хто зацікавився, відбудеться 12 лютого 2017р.    

Коментарі